Kunstwerken delen

Kunstwerken delen met publiekJe kunt een kunstwerk ook delen met publiek via een publieke link in bijvoorbeeld een email-bericht. Deze link maak je door een werk aan te klikken in het overzicht. Rechts verschijnt dan het werk met de gegevens. Via de witte knop boven de naam van de kunstenaar kun je kiezen ‘publiceer’. Daarmee wordt een unieke url aangemaakt die je vervolgens kunt e-mailen of op social media kunt plaatsen.